dap toz için ürünler (6)

Deminere edilmiş peynir altı suyu tozu - WP Demi

Deminere edilmiş peynir altı suyu tozu - WP Demi

Demineralize toz (WP Demi) azalmış mineral içeriğine sahip bir peynir altı suyu tozudur, bu ürün bebek formülleri ve sağlığa odaklı gıda uygulamaları için mükemmeldir.
DL-Malik Asit

DL-Malik Asit

DL-Malik Asit
Peynir altı suyu permeatı

Peynir altı suyu permeatı

Permeat, protein ve yağların ekstraksiyonu amacıyla sütün ultrafiltrasyonundan sonra elde edilen taze pastörize yağsız sütle üretilmektedir. Ürün, daha sonra ileri düzey sprey kurutma teknikleri kullanılarak kurutulmaktadır. Ürün bazen "yağsız peynir altı suyu" olarak adlandırılmaktadır, çünkü peynir altı suyundan elde edilmektedir. Peynir altı suyu permeatı, laktoz açısından zengin ancak düşük protein içeriğine sahip olduğundan, şekerlemeler, fırın ürünleri ve yağların üretiminde kullanılabilir. Ayrıca dondurma, işlenmiş peynir, içecekler ve kozmetikler üretiminde de eklenmektedir.
Vitamin D3V 100.000 IU/g Toz, vegan

Vitamin D3V 100.000 IU/g Toz, vegan

Vitamin D3V 100.000 IU/g Toz, bitkisel bir kaynaktan (Kolekalsiferol) mikro kapsüllenmiş formda, geliştirilmiş stabilite ve dayanıklılık için, %100 GDO'suz, vegan Vitamin D3 100.000 IU/g Toz, bitkisel bir kaynaktan (Kolekalsiferol) mikro kapsüllenmiş toz matrisinde Vegan Ambalaj: 1 kg
FOSFAT NP18-46 - Mineraller

FOSFAT NP18-46 - Mineraller

Granül formunda katı kimyasal ürün, gübre olarak kullanımı için özel olarak geliştirilmiştir. Bileşim: Toplam azot (N) : %18 Amonyak azotu (N) : %18 Fosfor pentoksit (P2O5) : %46 Fosfor pentoksit (P2O5) : %46 (Nötr amonyum sitrat ve suda çözünür). Fosfor pentoksit (P2O5) : %43 (Suda çözünür).
Demineralize peynir altı suyu (DEMI)

Demineralize peynir altı suyu (DEMI)

Demineralize edilmiş süt tozu (DEMI), sıvı tatlı peynir altı suyundan bazı minerallerin çıkarılmasıyla üretilir. Amaçlara bağlı olarak birçok teknik bir arada kullanılır: İyon değişimi, elektrodiyaliz, ultrafiltrasyon, mikrofiltrasyon veya nanofiltrasyon. Foodcom S.A., aşağıdaki gereksinimlere göre geniş bir demineralize toz yelpazesi sunmaktadır: - %20 demineralize süt tozu - aşırı tuzlu bir tat olmadan harika bir dolgu maddesi, - %40, %50 demineralize süt tozu - çikolata ve hamur işleri üretimi için en popüler olanlar, - %70 demineralize süt tozu, - %90 demineralize süt tozu. Demineralize süt tozu (%90 demineralizasyon) genellikle süt bazlı bebek mamalarının üretiminde kullanılır. Anne sütüne daha yakın bir bileşim elde edilmesini sağlar.